Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (2.98 secunde)
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. ... alcool pur in aerul expirat si i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tanar sofer din Constanta a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si a luat foc. ... Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro. ... Radulescu a ramas incarcerat in autoturism.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Femeile, in varsta de aproximativ 23 de ani, nu aveau traumatisme, insa prezentau contuzii minore. ... Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. 15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Odihneasca-se in pace! xxx Reproduc in continuare un articol publicat de HotNews.ro :
google-analytics.com